Rólam

Mottóm:  Ami szép, azt meg kell mutatni!


Szüleim Major Árpád névre kereszteltek, barátaim és tisztelőim Lydérch (ejtsd lidérc) néven emlegetnek. Autodidakta módon, szakkönyvek, önző és önzetlen fotós kollégák segítségével és rengeteg gyakorlással sajátítom el a fényképezés rejtelmeit és folyamatosan alakítom ki egyéni stílusomat, ami a hagyományosabb és szokatlanabb beállításokból, valamint a riport jellegű, elkapott pillanatokból ötvöződik.
Digitális fotózással komolyabban 2005 óta foglalkozom. Gólyatáborokban, egyetemi bulikon és szépségversenyeken álltam helyt a rendezvényfotózás terén; rokonok, barátok esküvőin ismerkedtem meg az esküvőfotózás szépségével, kihívásaival; segítőkész hölgyismerőseim pedig a portré és glamour fotózásban biztosítottak számomra lehetőséget a fejlődésben.
Bár szívesen fotózom az erdők-mezők-kertek szépségeit, a városok épületeit, a mindig izgalmas állatvilágot, szívem csücske mégis az emberábrázolás – az Élet minden területén. Legyen szó műtermi portrékról, glamour fotókról a természetben, vagy valamely esemény közepette elcsípett pillanatokról.
A fotózás számomra nem csak hobby és munka egyben, hanem szenvedély is! Kihívást jelent az érzelmek, hangulatok megörökítése, mert ezt nagyon nehéz visszaadni egy fényképen, valamint bebizonyítani, hogy bárkiből lehet modell!
Célom, hogy mindenki, akivel együtt dolgozom, visszatérő, elégedett ügyfelemmé váljon.

 

Elérhetőség

Telefon: 06-20-414-3015
e-mail: fotozas@lyderch.hu
Facebook:  https://www.facebook.com/pages/Lydérch-Photo/